Hercorub, uw internationale speler in de rubberverwerking

We know how to 

give shape to your ideas​​​​​​​

Ons bedrijf

Hercorub, met hoofdkantoor in Lanaken (BE) en tweede productieplant in Zlin (CZ), is sinds jaar en dag een internationale speler in de rubberverwerking. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige rubbermengsels en vervaardigen gevulkaniseerde artikelen door middel van moulding, extrusie en confectie.

Wij leveren technische maatwerkoplossingen voor een brede waaier aan sectoren. Onze expertise is het resultaat van jarenlange kennisopbouw en permanente investering in R&D.

Dit maakt dat wij voor uw projecten de meest geschikte oplossing met de beste kwaliteit kunnen aanbieden.

Over hercorub

Rubberproducten

In onze vulcanisatieafdelingen produceren wij rubberproducten door middel van verschillende productietechnieken zoals injection molding, compression molding en extrusie.

Elke productietechniek heeft zijn specifieke voordelen. In functie van de specifieke vormgeving, afwerkingsgraad, seriegrootte en materiaaleisen van het rubberproduct wordt de meest geschikte techniek toegepast.

Ontdek meer

Rubbermengsels

De mengactiviteiten van Hercorub staan zowel ten dienste van klanten voor rubbermengsels als voor onze eigen vulcanisatieafdelingen.

Het ontwikkelen en verfijnen van compounds gebeurt door onze R&D afdeling in een goed uitgerust labo.

Ontdek meer

Onze oplossingen voor uw industrie

Onze core business is de productie en toelevering van technische rubberproducten op maat voor industriële toepassingen. Onze kwaliteits- en logistieke systemen zijn hierop aangepast: JIT, MRP, EDI, PPAP, FMEA, … worden bij ons dagelijks toegepast.

Ontdek meer

Kwaliteit


Wij streven naar de hoogste kwaliteit doorheen onze processen en hanteren daarvoor een integraal kwaliteitsbeleid volgens de ISO-9001 norm (hier kan je ons ISO-9001:2015-certificaat downloaden)

Ontdek meer

Laatste nieuws

Lees meer

Heeft u nog vragen?

Ons team van specialisten helpt u graag verder.

contacteer ons

In de kijker

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail